Η Βουλή θα υιοθετήσει το αγέννητο παιδί του σμηναγού Χρήστου Μουλά από την Κρήτη

Η Βουλή θα υιοθετήσει το αγέννητο παιδί του 34χρονου κυβερνήτη Χρήστου Μουλά, που έχασε τη ζωή του στην Κάρυστο, όταν το πυροσβεστικό Canadair που οδηγούσε, προσέκρουσε σε δέντρο και συνετρίβη.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του άτυχου κυβερνήτη είναι 3 μηνών έγκυος.

Την Παρασκευή η κηδεία του 34χρονου Χρήστου Μουλά

Την Παρασκευή 28/07 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του κυβερνήτη του Canadair και σμηναγού, Χρήστου Μουλά, στο Γαβαλοχώρι Αποκόρωνα Χανίων,

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα τον αποχαιρετήσουν, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου, στον τόπο που πέρασε τα πρώτα παιδικά του χρόνια.

Ο Σμηναγός Xρήστος Μουλάς
Ο Σμηναγός Xρήστος Μουλάς  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερινή Σακελλαροπούλου, αναμένεται να παραστεί στην κηδεία του.

Ο 34χρονος είχε περάσει τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στα Χανιά, με τους γονείς του να δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην περιοχή του Αποκόρωνα. Στη συνέχεια, εισήχθη στη Σχολή Ικάρων και επέλεξε την πυρόσβεση με τα Canadair.

Η προσωπική του σελίδα του στο Facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα αποχαιρετισμού, με εκατοντάδες συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του να εκφράζουν την οδύνη τους.

“Τόσο μικρός αλλά πρόλαβες με το μυαλό σου, την καλοσύνη σου, την σπιρτάδα σου να αφήσεις ανεξίτηλο το σημάδι σου, όλοι μας έχουμε τεράστια ανάγκη τέτοιας ανθρωπιάς και τέτοιας ενέργειας στις ζωές μας. Ήρωας που έπεσε στο καθήκον για την πατρίδα” αναφέρεται ενδεικτικά σε ένα από αυτά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί